HOTT

Onko linkki hukassa? Ei hätää, tältä sivulta löydät suorat reitit esimerkiksi kuntosaliohjauksen tai InBody -kehonkoostumusmittauksen varaukseen!

Veloitukseton näytetunti 45 min

Veloituksettomalla näytetunnilla on tarkoituksena osoittaa, mitä valmennuspalvelut voisivat juuri sinun kohdallasi tarkoittaa.
Käynnin aikana mm. keskustelet valmentajan kanssa taustastasi sekä tavoitteistasi, ja teette yhdessä lyhyen treenin!

Varaa tästä

Kuntosaliohjaus 75 min

Kuntosaliohjauksen aikana käytte valmentajan kanssa yhdessä laitteet ja niiden tekniikat läpi, ja kirjaatte sinulle sopivat säädöt, vastukset ja painot kätevästi ylös kortille – ohjauksen jälkeen on helppo jatkaa kuntosaliharjoittelua itsenäisesti!

Hinta: 89 €

Varaa tästä

Ryhmäliikunta

Monipuolinen tarjonta ryhmäliikuntatunteja pyörii aina keväisin ja syksyisin ryhmäliikuntatilassa. Hikoile ennen työpäivää tai hyppää mukaan tunnille suoraan työpäivän jälkeen!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

USEIN KYSYTTYÄ

 • Kaipailisin apuja kuntosalilla treenaamiseen – mitä teen?

  Nousun ammattitaitoiset valmentajat toimivat ajanvarauksella kuntosalilla juuri sinua varten! Pääset alkuun varaamalla itsellesi joko veloituksettoman näytetunnin, tai suoraan 75 minuutin kuntosaliohjauksen.

  Voit myös aina kysyä lisätietoja sähköpostitse info@nousuwellness.fi.

 • Kumpi vaihtoehto on minulle parempi, veloitukseton näytetunti vai kuntosaliohjaus 75 min?

  Valitse veloitukseton näytetunti, jos et ole tottunut liikkuja, eikä sinulla ole lainkaan aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta ja/tai jos tavoitteesi on laajempi – esimerkiksi elämäntapamuutos, painon pudotus, lihasmassan kasvatus tai voimatasojen kehittäminen.

  Valitse kuntosaliohjaus 75 min, jos haluat apuja nimenomaan laitteiden ja liikkeiden läpikäyntiin ja oikeaoppisten suoritustekniikoiden opetteluun.

 • Minulla on varattuna veloitukseton näytetunti tai kuntosaliohjaus 75 min, mutta en pääsekään paikalle. Miten voin perua varaukseni?

  Varatun ajan voit perua sähköpostiisi tulleesta vahvistusviestistä 24 tuntia ennen alkavaa aikaa.

 • Mitä maksutapoja teillä on?

  Meillä voit maksaa millä tahansa liikuntaetuudella, laskulla tai MobilePaylla. Voit myös halutessasi yhdistää eri maksutapoja.