Tuntikuvaukset

BODY
Tunnilla tehdään toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä käyttäen oman kehonpainoa ja välineitä. Tunti sisältää alku- ja loppuverryttelyt, jonka jälkeen lihaskuntoharjoittelu tehdään pattereina sekuntikelloa vastaan. Tunnilla keskitytään koko kehon lihasvoiman parantamiseen ja kehittämiseen.

ReisiVatsaPakara – RVP
RVP -tunti on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat tehokkaan treenin nimenomaan alavartalon ja keskivartalon lihaksille. Tunnilla tehdään suurten lihasryhmien liikkeitä, joiden tarkoituksena on vahvistaa ja muokata vatsaa, pakaroita sekä reisiä. Tunneilla ei tehdä haastavia askelsarjoja.

CORE
Core on tehokas keskivartaloa vahvistava sekä kiinteyttävä lihaskunto –tunti. Tunnilla tehtävät liikkeet vahvistavat vatsaa ja selkää sekä lisäävät keskivartalon liikkuvuutta. Ei sisällä askelsarjoja.

SPINNING
Sisäpyöräily on helppoa ja tehokasta aerobista liikuntaa – hiki on taattu ensimmäisestä minuutista lähtien. Tunnit sisältävät alkulämmittelyosuuden, työosuudet palautuksineen sekä loppuverryttelyn ja venyttelyt. Ensikertalaisten suositellaan tulevan paikalle 5-10 min ennen tunnin alkua, niin pyörän säädöt tulevat tutuksi yhdessä ohjaajan kanssa.

CROSSTRAINING
Crosstraining on hauska ja monipuolinen harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät voima -ja kehonpainoliikkeet tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Tunneilla käytettävät liikkeet sopivat kaikille kuntotasosta ja iästä riippumatta. Opit varmasti myös paljon uutta! Harjoitus tehdään usein aikaa vasten omassa tahdissa, joko kiertoharjoitteluna tai patteriharjoituksena.

JOOGA
Tunneilla tehdään dynaamisia liikesarjoja, joilla vahvistetaan voima-liikkuvuus- suhdetta. Tunti aloitetaan lempeästi kehoa ja hengitystä herätellen. Matkaa jatketaan vahvistaviin seisomaliikkeisiin, liikkuvuutta tuoviin istumaliikkeisiin sekä päätetään rauhalliseen loppurentoutukseen. Tunnilla tarjotaan runsaasti vaihtoehtoja, jotta jokainen löytää liikkumisen iloa ja sopivasti haastetta omaan tekemiseen.

FASCIAMETHOD
FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan, urheiluvalmennukseen ja kuntoiluun. FasciaMethod – konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu (lihastoimintaketjuja mukaillen), dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on faskialähtöinen ja kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMethod soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä tehokkaasti ja edistää hyvinvointia.

KEHONHUOLTO
Tunti on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat huoltaa joko työssä tai liikunnassa rasittunutta kehoa. Tunnin tavoite on avata kehon lihas- & lihaskalvokireyksiä sekä parantaa kehon ryhtiä ja liikeratoja tekemällä kehoa avaavia ja lihaksia venyttäviä kevyitä harjoitteita. Mieli rentoutuu ja stressitaso laskee osittain oman kehon tuntemuksiin ja hengitykseen keskittyvällä tunnilla. Tunneilla saatetaan käyttää apuvälineitä, kuten keppiä, hierontapalloja -tai rullia.

RYHMÄLIIKUNTAKALENTERI