Täältä näet kaikkien ryhmäliikuntatuntiemme kuvaukset:
kuinka kauan tunti kestää, mitä tunnilla tehdään, käytetäänkö välineitä sekä
minkätasoiselle liikkujalle tunti sopii.

KAHVAKUULA (60min)

Tällä tunnilla treenaillaan kahvakuulan/kahvakuulien kanssa! Saat tunnilla hien virtamaan, tuntumaa lihaksiin ja opittua uusia tekniikoita. Tälle tunnille osallistuvalla on hyvä olla jo jonkinlaista taustaa liikunnasta.

KUNTOPIIRI 50 min + VENYTTELYT 10 min (60min)

Kuntopiiri pidetään ryhmäliikuntasalissa: kierto- tai paikkaharjoitteluna ohjattu tunti on monipuolinen koko kropan treeni! Voit säädellä itsellesi sopivat liikkeet tai pyytää ohjaajalta korvaavaa liikettä tilalle. Tunnilla hyödynnetään eri painoja ja välineitä monipuolisesti.

KOKO KROPAN TEHOTREENI (60min)

Koko kropan tehotreenissä tehdään kokonaisvaltaisesti eri lihasryhmien harjoitteita – nimensä mukaisesti. Tunti soveltuu monenlaisille liikkujille. Tunnilla hyödynnetään eri välineitä monipuolisesti, mutta monet liikkeet voi tehdä myös pelkällä kehonpainolla.

TANSSILLINEN (60min)

Tanssillinen-tunti on energinen setti tanssia. Tunnilla tanssitaan tehokkaita mutta yksinkertaisia askelsarjoja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunnille voi osallistua, vaikka ei olisikaan aiempaa taustaa tanssista. Tähän tuntiin jää helposti koukkuun!