Täältä näet kaikkien ryhmäliikuntatuntiemme kuvaukset:
kuinka kauan tunti kestää, mitä tunnilla tehdään, käytetäänkö välineitä sekä
minkätasoiselle liikkujalle tunti sopii.

SPORTTIPUMPPI (45-60min)

Sporttipumppi kehittää kestävyyttä, lihasvoimaa sekä rytmiikkaa: biisien aikana haastetaan tiettyä lihasryhmää kerrallaan musiikin temmoittamana, jolloin lihakset pääsevät todella töihin! Välineistä hyödynnetään tankoa lisäpainoineen. Tunti sopii sinulle, jos liikut jo jonkin verran, tai haluat kehittää lihaskestävyyttäsi hauskan ja tehokkaan treenin avulla!

HIIT (haastava) (30min)

HIIT-tunti on kiireisen treenaajan unelmatreeni. Tässä treenissä lyhyet intervalliosuudet ja palautukset vuorottelevat. Tunti sopii parhaiten sinulle, joka olet harrastanut liikuntaa jo jonkin verran, mutta myös helpommat variaatiot liikkeistä on aina saatavilla. Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta kaikki liikkeet voit tehdä myös kehonpainolla!

JOOGA (55-60min)

Joogatunti on oiva keino huoltaa kehoa ja mieltä. Tunnilla tehdään fyysisiä ja henkisiä harjoituksia, joiden tarkoituksena on lisätä joustavuutta ja voimaa sekä rauhoittaa. Jooga sopii kaikille tasoon, kuntoon tai ikään katsomatta.

VESIJUMPPA (45min)

Välineiden kanssa tai ilman – napakka ja hauska treeni vedessä koko kropalle! Sopii kaikille liikkujille veden pehmeästä vastuksesta johtuen. Tunti pidetään Huoltamon uima-altaalla. 

NISKA-HARTIA-SELKÄ (30min)

Lounastunnin avaava ja kehoa rentouttava puolituntinen, jonka aikana keskitytään tunnin nimen mukaisesti niska-hartia-selkä -alueiden kireyksiin. Päänsärkyjen ja kireyksien paras vastalääke on vahvistaa kyseistä aluetta maltillisesti, ja tästä tunnilla onkin kyse. Tunnilla hyödynnetään kehonpainoa ja mattoa ja tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

KOKO KROPAN LIHASKUNTOTREENI (haastava) (55min)

Koko kropan lihaskuntotreenissä tehdään kokonaisvaltaisesti eri lihasryhmien harjoitteita – nimensä mukaisesti. Tunti soveltuu monenlaisille liikkujille, mutta tunti on normaalia lihaskuntotuntia haastavampi. Tunnilla hyödynnetään eri välineitä monipuolisesti, mutta monet liikkeet voi tehdä myös pelkällä kehonpainolla.

AAMUBIC (helppo, mutta tehokas) (45min)

Mieli ja keho virkeäksi hauskalla ja helpolla aerobic-tunnilla! Tunti rakentuu askelsarjojen ja musiikin ympärille, eikä hikipisaroilta voi välttyä! Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille.

KAHVAKUULA (55-60min)

Tällä tunnilla treenaillaan kahvakuulan/kahvakuulien kanssa! Saat tunnilla hien virtamaan, tuntumaa lihaksiin ja opittua uusia tekniikoita. Tälle tunnille osallistuvalla on hyvä olla jo jonkinlaista taustaa liikunnasta.

KUNTOSALI TUTUKSI 10 KERTAA (60min, päättyy 22.3.2023)

Osallistu Kuntosali tutuksi -tunnille, jos kuntosali on sinulle vielä vieras ja haluat oppia liikkeiden ja laitteiden oikeat käyttötavat. Tunnit pidetään Huoltamon kuntosalilla. Rento ja hauska ilmapiiri yhdessä osaavan valmentajan kanssa auttavat sinut alkuun omatoimisen kuntosaliharjoittelun saralla.

KUNTOJUMPPA (helppo) (45min)

Kuntoa ja kestävyyttä kohottava tunti pehmeällä lähestymisellä: kaikki voivat osallistua tälle tunnille! Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta sitäkin tärkeämpää on keskittyä hyvään ja hallittuun suoritustekniikkaan.

CORE+VENYTTELY PILATES-TYYLIN (45min)

Pilates-tyylinen tunti sopii esimerkiksi yhtälailla nivelvaivaiselle, kuin aktiiviliikkujallekin. Tällä tunnilla keskitytään mm. syvien tuki- ja ryhtilihasten vahvistamiseen, ryhdin ylläpitämiseen ja rangan liikkuvuuteen. Pilates-vaikutteinen liikunta vaikuttaa koko kehon lihaksiin – myös sellaisiin, joiden olemassaolosta et edes tiennyt! Välineinä tärkein on matto, mutta mahdollista hyödyntää myös pehmeää pilatespalloa.

KEPPIJUMPPA (30min)

Toinen lounastuntimme tarjoaa monipuolisia liikkeitä keppiä hyödyntäen. Liikkeet ovat pehmeitä, mutta mahdollisuus on haastaa kehoa enemmänkin niin halutessaan. Tunti painottuu kehoa avaaviin liikeratoihin sekä moninivelliikkeisiin, joista jokainen meistä hyötyy niin työssä kuin arjessakin.

TANSSILLINEN (55min)

Tanssillinen-tunti on energinen setti tanssia. Tunnilla tanssitaan tehokkaita mutta yksinkertaisia askelsarjoja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunnille voi osallistua, vaikka ei olisikaan aiempaa taustaa tanssista. Tähän tuntiin jää helposti koukkuun!

KICK & PUNCH & SQUAT®️ (55min) 

Kick & Punch & Squat® on uusi koreografinen ryhmäliikuntatunti, jossa erilaiset potkut, iskut ja kyykyt yhdistyvät mukaansatempaavaan musiikkiin. Vaikuteensa konsepti on saanut tanssista, nyrkkeilystä ja karatesta sekä perinteisistä lihaskuntoliikkeistä kuten kyykyistä ja askelkyykyistä. Tunti muistuttaa hieman kuntonyrkkeilyä ja Body Combat tunteja ja sopii erityisen hyvin istumatyötä tekeville. Kick & Punch & Squat® kehittää lihas- ja aerobisen kunnon lisäksi mm. koordinaatiota, tasapainoa sekä rytmitajua, lyhyesti sanottuna se on hikistä, hauskaa ja tehokasta.