Täältä näet kaikkien ryhmäliikuntatuntiemme kuvaukset:
kuinka kauan tunti kestää, mitä tunnilla tehdään, käytetäänkö välineitä sekä
minkätasoiselle liikkujalle tunti sopii.

Selän jumppa, lempeää liikettä monipuolisesti koko keholle (45min)

Tule liikuttamaan ja vahvistamaan selän lihaksistoa ja rankaa lempeästi ja monipuolisesti juuri oman kehosi ehdoilla! Jos et ole ehtinyt liikkumaan riittävästi tai sinulla on liikerajoitteita, nivelkulumaa tai vaikka kehon kipuilua, tämä tunti on sinulle. Tunnilla ohjaaja tarjoaa liikevaihtoehtoja, jotta voit liikkua sinun kehosi ehdoin – kuitenkin lihaksia vahvistaen ja toimintakykyä tukien.

PILATES, alkeet (55min)

Tämä pilates tunti sopii sinulle, joka olet uusi pilateksen parissa tai haluat edetä tunnilla rauhallisemmin. Tällä tunnilla keskitytään mm. syvien tuki- ja ryhtilihasten vahvistamiseen, ryhdin ylläpitämiseen ja rangan liikkuvuuteen. Välineinä tärkein on matto, mutta mahdollista hyödyntää myös pehmeää pilatespalloa.

KAHVAKUULA (55min)

Tällä tunnilla treenaillaan kahvakuulan/kahvakuulien kanssa! Saat tunnilla hien virtamaan, tuntumaa lihaksiin ja opittua uusia tekniikoita. Tälle tunnille osallistuvalla on hyvä olla jo jonkinlaista taustaa liikunnasta.

KICK & PUNCH & SQUAT®️ (55min) 

Kick & Punch & Squat® = potki, lyö ja kyykkää, on uusi koreografinen ryhmäliikuntatunti, jossa erilaiset potkut, iskut ja kyykyt yhdistyvät mukaansatempaavaan musiikkiin. Vaikuteensa konsepti on saanut tanssista, nyrkkeilystä ja karatesta sekä perinteisistä lihaskuntoliikkeistä kuten kyykyistä ja askelkyykyistä. Tunti muistuttaa hieman kuntonyrkkeilyä ja Body Combat tunteja ja sopii erityisen hyvin istumatyötä tekeville. Kick & Punch & Squat® kehittää lihas- ja aerobisen kunnon lisäksi mm. koordinaatiota, tasapainoa sekä rytmitajua, lyhyesti sanottuna se on hikistä, hauskaa ja tehokasta.

KUNTOPIIRI, haastava (45min)

Tehokas, hikinen ja lihasten kestävyys- ja voimatasoja kehittävä kuntopiiri! Tunnilla hyödynnetään niin omaa kehonpainoa, lisäpainoja sekä esimerkiksi mattoja ja steppilautoja. Tämä tunti on tasoltaan haastava.

VESIJUMPPA, haastava (45min)

Välineiden kanssa kehon kestävyyttä kehittäen – napakka ja hauska treeni vedessä koko kropalle! Sopii sinulle, joka haluat hengästyä kunnolla ja haastaa kehon liikkeitä veden vastusta hyödyntäen. Tunti on tasoltaan haastava. Tunti pidetään Huoltamon uima-altaalla. 

HYVINVOINTIVALMENNUS, ryhmät 1 & 2 (55min)

Työnantajasi tukema pienryhmävalmennus tarjoaa sinulle Personal Trainerin ohjaamana upean hyvinvointivalmennuksen: kokonaisvaltainen valmennus oman ryhmäsi tukemana ryhmäliikuntakauden hinnalla!

  • 12 viikon (= 12 kerran) kokonaisvaltainen pienryhmävalmennus, jossa treenataan joka tapaamiskerralla yhdessä sekä keskustellaan viikon teemasta. Teemoina mm. kokonaisvaltainen kuormitus, ravinto, unen merkitys, stressin hallinta, liikkuvuuden merkitys ym.
  • Valmennuksessa kehitytään ja opitaan paljon uutta omasta terveydestä ja jaksamisesta.
  • Alku-ja loppumittaukset ovat vapaaehtoisia, mutta kannustamme tähän. Mittaukset sisältävät henkilökohtaisen arvioinnin sekä kevyet liikkuvuustestit (UKK). Mittaukset suoritetaan ensimmäisellä ja viimeisellä tapaamiskerralla.
  • Halukkaille suljetut WhatsApp-ryhmät, joissa valmentaja on mukana, jakaa vinkkejä/tietoa ja ryhmässä olijat saavat koko valmennusryhmän tuen itselleen.
  • Tapaamiset ovat Huoltamon liikuntatiloissa (ryhmäliikuntasali).
  • 2 eri ryhmää

    Ryhmä 1 on tarkoitettu aloittaville liikkujille, joilla ei ole liikuntarajoitteita, ja ryhmä 2 on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat kokonaisvaltaista hyvinvointia liikerajoitteet huomioiden. Tunnille on erillinen ilmoittautuminen (tästä mukaan).

VESIJUMPPA (45min)

Välineiden kanssa tai ilman – kevyt ja hauska treeni vedessä koko kropalle! Sopii kaikille liikkujille veden pehmeästä vastuksesta johtuen. Tunti pidetään Huoltamon uima-altaalla. 

PILATES, jatko (55min)

Pilates jatko -ryhmässä haastetaan kehoa ja lihaksia maanantain alkeet-ryhmää enemmän. Tämä tunti sopii sinulle, jos pilates on lajina sinulle jo tuttua ja haluat syventää osaamistasi. Välineinä tärkein on matto, mutta mahdollista hyödyntää myös pehmeää pilatespalloa.

KUNTOSALICIRCUIT (45min)

Tunti sopii kaikille! Kuntosalilla pidettävä, ohjattu kuntosalitreeni tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia kuntosalilaitteiden turvallisen ja tehokkaan käytön yhdessä mukavan treenin kanssa! Kuntosalicircuitissa edetään laitteesta / liikkeestä toiseen joko ajan tai toistomäärien mukaan, ohjaajan opastamana. Tällä tunnilla vahvistat voimaa sekä lihaskestävyyttä. Tunti pidetään kuntosalilla.

SPORTTIPUMPPI (55min)

Sporttipumppi kehittää kestävyyttä, lihasvoimaa sekä rytmiikkaa: biisien aikana haastetaan tiettyä lihasryhmää kerrallaan musiikin temmoittamana, jolloin lihakset pääsevät todella töihin! Välineistä hyödynnetään tankoa lisäpainoineen. Tunti sopii sinulle, jos liikut jo jonkin verran, tai haluat kehittää lihaskestävyyttäsi hauskan ja tehokkaan treenin avulla! Tunti on keskitason tunti.