Täältä näet kaikkien ryhmäliikuntatuntiemme kuvaukset:
kuinka kauan tunti kestää, mitä tunnilla tehdään, käytetäänkö välineitä sekä
minkätasoiselle liikkujalle tunti sopii.

SPORTTIPUMPPI (60min)

Sporttipumppi kehittää kestävyyttä, lihasvoimaa sekä rytmiikkaa: biisien aikana haastetaan tiettyä lihasryhmää kerrallaan musiikin temmoittamana, jolloin lihakset pääsevät todella töihin! Välineistä hyödynnetään tankoa lisäpainoineen. Tunti sopii sinulle, jos liikut jo jonkin verran, tai haluat kehittää lihaskestävyyttäsi hauskan ja tehokkaan treenin avulla!

VAIHTUVA TUNTI

Nyt pääset kokeilemaan ja oppimaan uusia lajeja laidasta laitaan!
Alla jokaisen tunnin oma kuvaus.

JOOGA + RUMPURENTOUTUS (60min) päivät: 17.1., 24.1., 31.1. ja 7.2.

Tämä yhdistelmätunti takaa kehon monipuolisen liikuttamisen, syvien lihasten vahvistamisen, hengitysharjoitukset sekä rauhoittavan ja rentouttavan rumpurentoutuksen tunnin päätteeksi! Kaikille sopiva tunti – voit olla jo kokenut joogaaja tai ensimmäistä kertaa lajia kokeileva!

HELPPO KUNTOJUMPPA (60min) päivät: 14.2., 21.2., 28.2., 6.3. ja 13.3.

Kuntoa ja kestävyyttä kohottava tunti pehmeällä lähestymisellä: kaikki voivat osallistua tälle tunnille! Tunnilla vahvistetaan kehon isoimpia lihasryhmiä. Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta sitäkin tärkeämpää on keskittyä hyvään ja hallittuun suoritustekniikkaan. Vaihtoehtoisesti voit tehdä kaikki liikkeet myös omalla kehonpainolla.

KUNTOPIIRI (60min) päivät: 20.3., 27.3., 3.4. ja 10.4.

Ryhmäliikuntasalissa ohjattu kuntopiiri toimii kiertoharjoitteluna: liikkeitä ja välineitä vaihdetaan aina, kun siirrytään edellisestä liikkeestä seuraavaan kiertoharjoittelun mukaisesti. Voit säädellä painot ja liikkeet itsellesi sopiviksi tai pyytää ohjaajalta toista liikettä jonkin liikkeen tilalle – tervetuloa mukaan!

KAHVAKUULA (60min) päivät: 17.4., 24.4. ja 15.5. 

Kahvakuula-tunti on monipuolinen kehon hallintaa, voimaa sekä kestävyyttä haastava tunti. Tunnilla keskitytään tekniikkaan ja oikeaan liikesuoritukseen aina ennen kuin vauhtia tai painoja lisätään. Hiki ja lihaspolte on taattu!

HUOM: EI TUNTIA 1.5. eikä 8.5.

PILATES (60min) päivät: 22.5., 29.5., 5.6. ja 12.6.

Tämä pilates tunti sopii sinulle, joka olet uusi pilateksen parissa tai haluat edetä tunnilla rauhallisemmin. Tällä tunnilla keskitytään mm. syvien tuki- ja ryhtilihasten vahvistamiseen, ryhdin ylläpitämiseen ja rangan liikkuvuuteen. Välineinä tärkein on matto, mutta mahdollista hyödyntää myös pehmeää pilatespalloa.