Täältä näet kaikkien ryhmäliikuntatuntiemme kuvaukset:
kuinka kauan tunti kestää, mitä tunnilla tehdään, käytetäänkö välineitä sekä
minkätasoiselle liikkujalle tunti sopii.

SPORTTIPUMPPI (60min)

Sporttipumppi kehittää kestävyyttä, lihasvoimaa sekä rytmiikkaa: biisien aikana haastetaan tiettyä lihasryhmää kerrallaan musiikin temmoittamana, jolloin lihakset pääsevät todella töihin! Välineistä hyödynnetään tankoa lisäpainoineen. Tunti sopii sinulle, jos liikut jo jonkin verran, tai haluat kehittää lihaskestävyyttäsi hauskan ja tehokkaan treenin avulla!

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2023 UINNIN TEKNIIKKA -KURSSI (60min)

Uima-altaalla ohjattu Uinnin tekniikka -kurssi tarjoaa laadukasta opetusta niin rinta-, vapaa- kuin selkäuinninkin tekniikkaan. Voit olla jo kokenut uimari tai vasta aloitteleva – kaikille löytyy omaan tasoonsa sopivia harjoitteita uinnin tehokkuutta ja sulavuutta lisäämään!

VAIHTUVA TUNTI

Nyt pääset kokeilemaan ja oppimaan uusia lajeja laidasta laitaan!
Alla jokaisen tunnin oma kuvaus.

LIHASKUNTOJUMPPA (60min) päivät: 18.1, 25.1, 1.2.

Kuntoa ja kestävyyttä kohottava tunti pehmeällä lähestymisellä: kaikki voivat osallistua tälle tunnille! Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta sitäkin tärkeämpää on keskittyä hyvään ja hallittuun suoritustekniikkaan. Tunti ei sisällä askellusta.

REISI-VATSA-PAKARA (60min) päivät: 8.2, 15.2, 22.2.

Mainio tunti vahvistamaan ja kiinteyttämään kehon isoimpia lihasryhmiä: reisiä, vatsaa sekä pakaroita! Tunnilla saa lihaspolte tuntua, mutta voit varioida liikkeitä monella tapaa! Tunti sopii kaikille liikkujille. Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta tehdään myös paljon kehonpainolla.

KEHONHUOLTO + VENYTTELYT (60min) päivät: 1.3, 8.3, 15.3.

Aika viedä ajatus tärkeimpiin: kehoosi sekä mieleesi. Tunnilla kehoa liikutellaan kevyesti mm. erilaisin dynaamisin ja staattisin venytyksin yhdessä ryhtiä vahvistavien liikkeiden kanssa. Kehoon ja mieleen keskittyminen tulisi kuulua jokaisen meidän rutiiniin – liikuitpa tai et, tämä tunti on sinulle todellakin hyödyksi! Sopii kaikille liikkujille.

AEROBIC (60min) päivät: 22.3, 29.3, 5.4.

Hauska ja helppoa tunti, jossa voit itse säädellä tunnin tehoja! Energisen musiikin säestämänä pääset pitämään hauskaa niin kollegoidesi kuin ohjaajankin kanssa! Tunti soveltuu kaiken tasoisille liikkujille.

KIERTOHARJOITTELU (60min) päivät: 12.4, 19.4, 26.4. 

Tunnilla keskitytään vahvistamaan kehon lihaksia monipuolisesti. Aikaa tai toistoja vasten tapahtuva treeni, jossa kasvatetaan lihasten voimatasoja. Tunti sopii kaikille liikkujille.

HYDROBIC (60min) päivät: 3.5, 10.5, 17.5.

Musiikin vauhditta hauskan menevä tunti vedessä! Välineiden kanssa tai ilman – koko kropalle! Sopii kaikille liikkujille veden pehmeästä vastuksesta johtuen. Tunti pidetään uima-altaalla.

JOOGA (60min) päivät: 24.5, 31.5, 7.6.

Joogatunti on oiva keino huoltaa kehoa ja mieltä. Tunnilla tehdään fyysisiä ja henkisiä harjoituksia, joiden tarkoituksena on lisätä joustavuutta ja voimaa sekä rauhoittaa. Jooga sopii kaikille tasoon, kuntoon tai ikään katsomatta.