Täältä näet kaikkien ryhmäliikuntatuntiemme kuvaukset:
kuinka kauan tunti kestää, mitä tunnilla tehdään, käytetäänkö välineitä sekä
minkätasoiselle liikkujalle tunti sopii.

SPORTTIPUMPPI (60min)

Sporttipumppi kehittää kestävyyttä, lihasvoimaa sekä rytmiikkaa: biisien aikana haastetaan tiettyä lihasryhmää kerrallaan musiikin temmoittamana, jolloin lihakset pääsevät todella töihin! Välineistä hyödynnetään tankoa lisäpainoineen. Tunti sopii sinulle, jos liikut jo jonkin verran, tai haluat kehittää lihaskestävyyttäsi hauskan ja tehokkaan treenin avulla!

VAIHTUVA TUNTI

Nyt pääset kokeilemaan ja oppimaan uusia lajeja laidasta laitaan!
Alla jokaisen tunnin oma kuvaus.

TANSSILLINEN TUNTI (60min) päivät: 23.8., 30.8.

Tanssillinen-tunti on energinen setti tanssia: hikistä, hauskaa ja helppoa – lattarityylejä painottaen.  Tunnilla tanssitaan tehokkaita mutta yksinkertaisia askelsarjoja mukaansatempaavaan musiikkiin. Tunnille voi osallistua, vaikka ei olisikaan aiempaa taustaa tanssista. Tähän tuntiin jää helposti koukkuun!

KUNTOJUMPPA (60min) päivät: 6.9., 13.9., 20.9.

Kuntoa ja kestävyyttä kohottava tunti pehmeällä lähestymisellä: kaikki voivat osallistua tälle tunnille! Tunnilla vahvistetaan ja rentoutetaan niska-hartia-seutua selkää unohtamatta. Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta sitäkin tärkeämpää on keskittyä hyvään ja hallittuun suoritustekniikkaan. Tälle tunnille voi osallistua kaikki!

LIHASKUNTOJUMPPA (60min) päivät: 27.9., 4.10., 11.10.

Tällä tunnilla keskitytään kohottamaan kuntoa ja kestävyyttä! Kokonaisuudessaan tunnille voi tulla pehmeällä lähestymisellä: kaikki voivat osallistua tälle tunnille! Välineitä hyödynnetään monipuolisesti, mutta sitäkin tärkeämpää on keskittyä hyvään ja hallittuun suoritustekniikkaan. Tempo vaihtelee vapaan tekemisen sekä musiikin tempon mukaan.

PILATES (60min) päivät: 18.10., 25.10., 1.11.

Pilates tunti sopii esimerkiksi yhtälailla nivelvaivaiselle, kuin aktiiviliikkujallekin. Tällä tunnilla keskitytään mm. syvien tuki- ja ryhtilihasten vahvistamiseen, ryhdin ylläpitämiseen ja rangan liikkuvuuteen. Pilates vaikuttaa koko kehon lihaksiin – myös sellaisiin, joiden olemassaolosta et edes tiennyt! Välineinä tärkein on matto, mutta mahdollista hyödyntää myös pehmeää pilatespalloa.

KIERTOHARJOITTELU (60min) päivät: 8.11, 15.11, 22.11. 

Tunnilla keskitytään vahvistamaan kehon lihaksia monipuolisesti. Aikaa tai toistoja vasten tapahtuva treeni, jossa kasvatetaan lihasten voimatasoja. Tunti sopii kaikille liikkujille ja se pidetään ryhmäliikuntatilassa.

HYDROBIC (60min) päivät: 29.11., 13.12.

Musiikin vauhditta hauskan menevä tunti vedessä! Välineiden kanssa tai ilman – koko kropalle! Sopii kaikille liikkujille veden pehmeästä vastuksesta johtuen. Tunti pidetään uima-altaalla.