NOUSU WELLNESS CLUB KEILANIEMI ON NYT P&T KEILANIEMI

Ruotsissa 90 ja Suomessa 12 kuntoklubin kokoinen P&T-kunto-ja hyvinvointisalien ketju Puls & Träning jatkaa Nousu Wellnesin vuonna 2019 Keilaniemessä (Keilaranta 4) aloittamaa kuntosalitoimintaa 15.6.2020 alkaen. Nousu Wellness puolestaan keskittyy suunnittelemaan ja toteuttamaan yritysten omissa toimitiloissa järjestettävää, personoitua ja inspiroivaa yritysliikuntaa.

Uskomme, että tämä on molempien yhtiöiden asiakkaille mukava juttu, sillä päätös on varsin luonteva: järjestelyn jälkeen kumpikin yritys nimittäin keskittyy oman vahvuusalueensa kehittämiseen niin, että ne yhdessä pystyvät tarjoamaan asiakkailleen entistäkin kokonaisvaltaisempia palveluita, uusia yhteistyömuotoja ja erilaisia hyvinvointikokonaisuuksia.

Mikään merkittävä ei käytännössä muutu!

Vaikka liikemerkit vaihtuvatkin kesän aikana aukioloajat ja palvelut ovat edelleen samat. Jäsenyydet ja yrityssopimukset jatkuvat sovituilla hinnoilla eikä kulkuprotokollaankaan tule muutoksia. Heti kun mahdollista – järjestelmäintegraation jälkeen – myös P&T Keilaniemen asiakkaille avautuu halutessaan mahdollisuus kuntoilla millä tahansa Suomen P&T- kuntoklubeista.

Vähintäänkin riittävä tuote- ja palvelukattaus riippumatta maksatko itse vai työnantajasi

P&T Keilaniemestä saat:

  • kuntosalipalvelut
  • Crossfit-valmennusta
  • monipuolista ryhmäliikuntaa sekä pienryhmäliikuntaa ja -valmennusta
  • erilaisiin tarpeisiin soveltuvaa henkilökohtaista Personal Training -palvelua
  • hierontaa
  • fysioterapiaa
  • vesiliikuntapalveluita
  • uima-allas- ja Spa-osaston käyttöoikeuden
  • P&T:n Rinki-inspiraatioympäristön käyttöoikeus 24h
  • P&T:n uuden jäsenen kuntotarkastukset jäsenyyden alkuun

P&T Keilaniemen asiakkaalle kuuluvat kaikki kulloinkin voimassa olevat P&T-jäsenedut ja pienten teknisten järjestelyitten toteuduttua myös kaikki muut P&T-kuntoklubien käytännöt.

Käytännön asioita

Kesäkuun jäsen- ja muu sopimuslaskutus toteutetaan hieman myöhässä – pahoittelemme! Laskun lähettäjänä on tästä eteenpäin PT SALIT Finland Oy ja laskuttajan löydät pankkien järjestelmästä nimikkeellä ”P&T Keilaniemi”. Jos jo nyt käytät e-laskua tai muuta toistuvaa maksutapaa, pyydämme Sinua päivittämään pankkiisi uuden vastaanottajatiedon ja tilinumeron, mikä on FI61 8146 9710 1800 34 (Danske Bank; PT SALIT Finland Oy; P&T Keilaniemi).

Yritysasiakkaisiin otamme myös yhteyttä: päivitämme mm. laskunvälittämis- ja muut sopimustiedot.

Verkkosivu avautuu osoitteeseen www.ptsalit.fi/keilaniemi Myös Facebookista tulet P&T Keilaniemen löytämään. Yhteystiedot ovat keilaniemi@pandt.fi ja 046 923 7473

 

Nähdään! Tervetuloa!

 

 

PT SALIT Finland Oy                                                       Nousu Wellness

Marko Lavikainen                                                            Sirja Luomaniemi

toimitusjohtaja                                                                 CEO