nousu wellness

NOUSU WELLNESS TIEDOTE KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMISTA TOIMENPITEISTÄ

12.3.2019

Vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen takia joudumme toimimaan nopeasti muuttuvan ympäristön velvoittamalla tavalla.

NOUSU WELLNESS CLUB KEILANIEMI

Kaikki Nousu Wellness Clubin ohjatut tunnit peruutetaan aikaväliltä 12.-26.3.2020 (seuraavat 14vrk). Nousu Wellness Club palvelee ns. kylmäsalina, eli salikortilla pääset treenaamaan span oven kautta normaaliin tapaan. Saunat toimivat automaatioajastuksella normaalisti.

Rela Hierojien ja Auron fysioterapeuttien Keilaniemen palvelupisteiden toiminnasta saa lisätietoa yritysten omilta verkkosivuilta ja viestintäkanavista. Kulku tiloihin onnistuu normaaliin tapaan span sivuovesta tai liikekiinteistön pääovista niiden ollessa auki.

Uima-allastilassa tapahtuvat toiminnot, kuten ohjatut uintikurssit, vesijumpat ja jäsenten free swim -ajat ovat peruttu ja spa pysyy kiinni 26.3.2020 asti.

Myös suunnitellut Nousu Bootcamp ja muut valmennuskurssit ovat siirretty eteenpäin. Tiedotamme aikatauluista lähitulevaisuudessa.

NOUSU@WORK YRISTYSTEN OMISSA TILOISSA OHJATTAVAT LIIKUNTATUNNIT

Yrityksissä tuotettavien liikuntapalveluiden osalta noudatamme kunkin asiakasyrityksen ohjeistusta. Käytännössä vaihtoehtoja on kaksi:

1. Ohjatut toiminnot ovat peruutettuja asiakasyrityksen oman ohjeistuksen puitteissa 2. Tunnit ohjataan normaalisti

Seuraa siis oman yrityksesi tiedotusta aiheesta.
Voit myös tiedustella tilannetta sekä Nousu Wellness Clubin että yritysten omien tilojen palvelutuotannon osalta osoitteesta info@nousuwellness.fi.

Ystävällisesti,

Nousun tiimi