TESTAUS

Kuntotestauspäivän aikana saatte ykslilölliset raportit kunnostanne ja energiatasostanne. Työyhteisönne saa myös ryhmätuloksen, joka kertoo työyhteisön kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Teemme mittauksia kaikenkokoisille yrityksille ja ryhmille.

KUNTOTESTIT

INBODY 770

ENERGIATESTI

KEHONKOOSTUMUS-MITTAUS

INBODY 770 MITTAUS

Mittaus InBody770-laitteella visualisoi kehon koostumuksen ja kehon sisäiset muutokset. Pelkkä painon mittaus ei kerro luotettavasti henkilön ravitsemustilasta tai kunnosta.

InBody770-mittauksetsa saat seuraavat tiedot: kokonaispaino (kg), kehon rasvaton massa (kg), lihasmassa (kg), rasvakudoksen määrä (kg), rasvaprosentti (%), kehon nesteet/vedet (solun sisäiset / solun ulkoiset) (l), painokontrollitavoite (kg), lihastasapaino (kädet, jalat ja keskivartalo), raajojen puolierot, vyötärö-/lantiosuhde (WHR), segmentaalinen lihasjakauma (kädet, jalat, keskivartalo), perusaineenvaihdunta (kcal), kehon painoindeksi (BMI), kehon solupaino (kg), kehon vaihekulma, viskeraalirasva (sisäelimien ympärillä olevan rasvan pinta-ala).

Lataa esite

KENELLE MITTAUS JA TESTAUS SOVELTUU?

Teemme mittauksia ja testausta kaikenkokoisille yrityksille ja tiimeille. Saamme räätälöityä palveluistamme juuri tapreisiinne sopivan paketin.

MITTAUS JA TESTAUS

PYYDÄ TARJOUS

KYSY LISÄÄ