NOUSUN DIGIPALVELUT

Nousu Wellness liikuttaa virtuaalituntiensa kautta kaikkia kotioloissa työskenteleviä. Taukoliikunnan ja liikunnan merkitys korostuu entisestään ympäröivän maailman ja omien tuttujen rutiinien muuttuessa.

Uudet online-tunnit joka maanantai ja torstai!

Lukujärjestys ja sen rytmissä julkaistavat liikuntatunnit julkaistaan osoitteessa www.nousuwellness.fi/virtuaalitunnit

Klikkaa linkki auki ja anna mennä!

Digivalmennus

Nousu Wellness x Erno Polus: Työkyky & Energisempi Arki -digivalmennus

”Nyt on normaaliakin tärkeämpi hetki huolehtia omasta ja henkilökunnan jaksamisesta ja hyvinvoinnista, kun muutokset myllertävät ympärillä!”

Nousu Wellness tarjoaa yhteistyössä kumppaninsa kanssa loistavasti tilanteeseen soveltuvan verkkovalmennuskokonaisuuden. Valmennukseen pääsee liittymään mukaan koska vain, ja normaalisti 10 viikon mittaisen valmennusohjelma pääsee jokainen nyt käymään läpi itselleen sopivassa rytmissä. Valmennus on rakennettu niin, että asiat etenevät loogisesti, joten suosittelemme lähtemään liikkeelle ihan alusta ja etenemään viikkomoduuleita järjestyksessä omaan tahtiin. Etätuki on käytettävissäsi juhannukseen asti ja valmentaja vastaa kysymyksiin suljetulla verkkovalmennusalustalla. Voit osallistua keskusteluun anonyymisti nimimerkin takaa.

Nousun yhteistyökumppanin, valmentaja & luennoitsija Erno Poluksen ”Työkyky & Energisempi Arki” -digivalmennus on tarjolla erikoishintaan 93€ (75€ + 24%ALV) (norm. 186€).  Loistava mahdollisuus ylläpitää ja kehittää omaa hyvinvointiaan myös poikkeusoloissa. Valmennuksen voi maksaa myös liikuntaetuuksilla. Mukaan pääset tästä.

Oliko kevään suunnitelmissa itseesi satsaaminen ja PT:n hankkiminen? Sotkiko korona suunnitelmat?

Ei hätää, Nousun digiPT-palvelu rientää apuun.

PT-valmennus siirtyy verkkoon. Buukkaa oma valmentajasi näytön päähän, ja käytä poikkeusaika hyödyksi. Oma valmentajasi suunnittelee treeniohjelmat tukemaan yhdessä asetettuja tavoitteita, suunnittelee ruokavalion ja tukee sekä kannustaa. Treenirytmi pysyy varmasti päällä, kun ulkoistaa osan itsekurista! Tiedustelut & varaukset: info@nousuwellness.fi.