SEURAAVAT BOOTCAMP-RYHMÄT STARTTAAVAT SYKSYLLÄ 2020!

UUTUUS valmennuspaketti!

10 viikon BOOTCAMP –

Kaikentasoisille kuntoilijoille

Tässä monipuolisessa ja kattavassa valmennuksessa nostat hyvinvointisi uudelle tasolle! Olipa tavoitteesi yleiskunnon kohotus, arkijaksamisen parantaminen, kiinteytyminen, liikuntarutiinien löytäminen tai vaikkapa lihaskunnon preppaaminen, tämä valmennus auttaa! Kaikki on helpompaa kannustavassa ryhmässä, ammattilaisten ohjauksessa ja upeissa liikuntatiloissa Keilarannan sydämessä.

Sinun tarvitsee vain saapua paikalle, me hoidamme loput.

Osallistumalla saat tämän kaiken:

Kick off -luento

Lihaskuntotestit x2

10 viikon verkkovalmennus & valmentajan etätuki

InBody -mittaukset x2

PT:n ohjaamat yhteistreenit x30

Closing -luento

Erittäin kattava valmennuspaketti, joka koostuu luennoista, InBody-mittauksista, lihaskuntotesteistä, verkkovalmennuksesta valmentajan etätuella ja personal trainerin ohjaamista yhteistreeneistä!

Hinta sisältää myös 3kk all inclusive -kortin Nousulle.

MITÄ TREENEISSÄ TEHDÄÄN?

Treenit sopivat kenelle tahansa! Treenit ovat mukavan vaihtelevia ja niiden pääpaino on sekä lihaskunnon että yleiskunnon monipuolisessa kohotuksessa. Treenit ovat turvallisia suorittaa ja ne sopivat kaikenkuntoisille. Valmentaja on aina mukana, opastaa ja auttaa tarpeen mukaan. Ideana on liikkua hyvällä meiningillä, mukavassa ja kannustavassa porukassa, ammattilaisten ohjauksessa. Säännöllisyys on avainsana ja kun säännöllisesti liikutaan, tuloksia tulee kuin itsestään!

PITÄÄKÖ JOKAISEEN TREENIIN PÄÄSTÄ OSALLISTUMAAN?

Harvat pystyvät osallistumaan aivan jokaiseen yhteistreeniin, eikä se haittaa mitään. Välillä elämä yllättää meistä jokaisen. Et silti tipu kärryiltä, vaikka joku treeni jäisikin väliin flunssan tai työmatkan takia. Muistathan, että sinulla on rajattomasti käytettävissäsi myös Nousun kuntosali ja kaikki ryhmäliikuntatunnit!

AIKATAULU

– Kick off – luento maanantaina klo 7:00 – 8:30
– Treenit joka ti, ke & to -aamu klo 7:00 – 8:00 kymmenen viikon ajan
– InBody-mittaukset & lihaskuntotestit aamutreenien yhteydessä
– Closing – luento perjantaina klo 7:00 – 8:30
– Verkkovalmennusaineisto ja Ernon online-etätuki käytössä koko valmennuksen ajan.

Heidi Petrell

Olen valmentaja ja personal trainer Heidi Petrell. Työnkuvaani kuuluu tällä hetkellä sekä urheiluvalmennusta (laji & fysiikka) että personal trainerin töitä. Tässä Bootcampissa vastaan pääosin aamutreenien suunnittelusta ja ohjaamisesta.

Kunto- ja terveysliikunnan sekä kilpaurheilun välissä on paljon tilaa, mutta yksi asia niille on yhteinen: perusasiat ja -arvot sekä oikeat tekniikat tuovat usein parhaan lopputuloksen.

10 viikkoa on riittävä ajanjakso tavoitella ja päästä energisempään oloon, terveellisempään elämäntapaan ja vahvempaan kehoon ja mieleen. Autan ja kannustan sinua kolmesti viikossa treeneissämme ja lupaan, että meillä tulee toiminnallinen ja hauska kevät yhdessä! Hyppää rohkeasti mukaan!

Erno Polus

Olen Erno Polus, yritysten henkilöstön hyvinvointiin keskittynyt valmentaja. Valmennuskokemusta minulla on jo n. 18 vuoden ajalta ja InBody-mittauksia olen tehnyt yli 35 000. Yritysvalmennusten lisäksi arkeani vauhdittaa pieni tytär ja rallicrossin mm-sarja valmentajan roolissa.

Saarnaan aina rennolla otteella perusasioiden kuntoon laittamisesta, koska juuri ne suuret linjat toimivat hyvinvoinnin perustana. Harva meistä voi sanoa, että esimerkiksi uni, palautuminen, ateriarytmi ja arjen kuormittavuus ovat kaikki hyvässä balanssissa. Luennoillani ja verkkovalmennuksessa annan helposti arkeen sovitettavia työkaluja ja keinoja, joilla voit parantaa omaa jaksamistasi ja saat ehkä kiinni asioista, joista olet jo pidempään haaveillut.

Valmennuspakettiin kuuluu Työkyky & Energisempi arki -verkkovalmennus. Valmennus on yritysten henkilöstön hyvinvointiin keskittyneen valmentajan, Erno Poluksen, kehittämä verkkokurssi, jolla parannetaan arjen jaksamista ja lisätään omaa hyvinvointia. Erittäin monipuolinen ja kattava kokonaisuus sisältää mm. näitä teemoja: unen tärkeys ja laatu, arkiaktiivisuus, stressi, syömisen psykologia, tapojen muuttaminen, tavoitteen asettaminen ja arjen hallinta. Lue lisää valmennuksesta täällä!

HALUAISITKO LISÄÄ ENERGIAA JA PAREMPAAN KUNTOON?

LÄHDE MUKAAN, ONNISTUTAAN YHDESSÄ!

Yksittäin ostettuna tämän paketin hinnaksi tulisi päälle 2100 euroa, mutta

Bootcamp -valmennuspaketti hintaan vain 399€ sis. alv 24% (321,77€ alv 0%)

Muista hyödyntää myös 3kk all inclusive -kortti Nousulle – se sisältyy pakettiin!

#BOOTCAMPFORWELLNESS